NIEUWSBRIEF #13 Nieuwe bamboe jurken, beddengoed in nieuwe kleuren en nog veel meer bamboeproducten

De zomer is officieel begonnen. Afgelopen week werd er in Zuid-Limburg een temperatuur van maar liefst 39,5 graden Celsius gemeten. Na een paar regenachtige dagen, lopen de temperaturen weer geleidelijk op naar zomerse waarden, laat het KNMI weten. Je kunt dan zeker wel iets luchtigs gebruiken om aan te trekken. Wij hebben een aantal bamboeproducten op een rij gezet!

Bamboejurk

Van Bamboe verkoopt jurken voor iedere gelegenheid. Of het nu voor een cocktailparty is, om in te slapen of voor op vakantie: wij hebben zowel jurken met effen kleuren als met vrolijke printjes. 

Deze blauwe jurk (zie foto) is van een nieuw merk dat Van Bamboe voert. De maten gaan van deze collectie van XXS tot en met 4XL. Let op: de kleding valt zeer ruim.

NIEUWE KLEUREN

Beddengoed

Of het nu om een hoeslaken, kussensloop of dekbedovertrek gaat, Van Bamboe heeft twee kleuren toegevoegd aan het assortiment: groen en roze. Dit beddengoed is van 100 procent bamboe! De stof voelt daardoor satijnzacht aan en aangenaam koel in de zomer. 

Het beddengoed is in diverse maten verkrijgbaar.

Zwemluier

Met deze temperaturen kun je wel wat verkoeling gebruiken. Speciaal voor baby’s verkoopt Van Bamboe dan ook wasbare bamboe zwemluiers met diverse printjes, waaronder dieren (zie foto), blauw met stipjes en groen met sterretjes. De luier kan met een bamboe booster (deze wordt niet meegeleverd) ook in het dagelijks leven gebruikt worden. Bamboe is hypoallergeen, waardoor jouw kind minder kans op huidproblemen heeft.

Waarom bamboe?

Bamboe voelt heel prettig op de gevoelige huid, ook bij bijvoorbeeld eczeem of psoriasis. Door de open structuur verdampt transpiratie bijvoorbeeld heel snel, waardoor het textiel veel langer fris blijft. Bovendien neemt bamboe géén geurtjes aan! Je kunt de kleding dan ook meerdere dagen achtereen aan hebben en je hoeft het minder vaak te wassen.

Boxershort met print

De 2-pack boxershorts zijn populair. Dat verbaast ons ook niets, want we hebben ze in diverse stoere kleuren. Denk aan effen blauw en leaf print (zie foto), effen zwart en forest print en effen rood met print in zwart/wit. 

Deze boxershorts nemen 4 keer (!) meer vocht op dan katoen en zijn antistatisch. Het kleeft dus niet aan de huid.

De 2-pack boxershorts zijn verkrijgbaar in de ruimvallende maten S t/m XXL.

EXCLUSIEF IN DE WINKEL

Snijplanken

Laat je verrassen door het brede assortiment in de Van Bamboe winkel aan de Schubertlaan 22 te Apeldoorn. Nieuw zijn de kaasplankjes, snijplanken en hakblokken van reststukken van plaatmateriaal, behandeld met ecologische Rubio olie. Leuk om jezelf cadeau te doen of een ander. Bekijk de actuele openingstijden via de knop hiernaast.

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 27 juli 2022.