NIEUWSBRIEF #17 Beurs Internationaal Therapeut @ Expo Houten * Bamboe diabetessokken, adventskalender en nog veel meer bamboeproducten

Op zaterdag 19 en zondag 20 november a.s. is Van Bamboe te vinden op de beurs Internationaal Therapeut in de Expo Houten. Na twee jaar mag deze beurs, waar kennis en kunde samenkomt, weer plaatsvinden. Het aanbod is veelzijdig, net als bamboeproducten. Zo is bamboe uitermate geschikt als werkkleding, maar ook voor mensen met een gevoelige huid of sporters. Kom vooral langs bij onze stand: nummer 560! Meer informatie vind je op www.internationaaltherapeut.nl

Diabetessokken

Deze bamboe sokken hebben vrijwel geen boord, waardoor ze niet knellen en makkelijk zijn aan te trekken. Ze zijn speciaal voor diabetici en mensen met een gevoelige huid, maar deze sokken van bamboe zijn ook comfortabel voor mensen die bijvoorbeeld vocht vasthouden in de benen en daardoor last hebben van knellende boorden. Deze diabetessokken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren: roze gestreept (zie foto), effen zwart en zwart gestreept.

Kortingscode

Ben jij van plan om zaterdag 19 of zondag 20 november de beurs Internationaal Therapeut te bezoeken? Dan heb ik goed nieuws voor je! Via de onderstaande knop kun je korting krijgen op jouw toegangskaarten. Je entree is dan geen 12 euro, maar slechts 5 euro per persoon! 

Sjaals

De herfst is nu echt begonnen. De aankomende periode kun je dan ook wel een warme sjaal gebruiken. Deze sjaal is vervaardigd van 68 procent bamboe, 28 procent organisch katoen en 4 procent elasthan. Je kunt de sjaal om de nek dragen, maar ook bijvoorbeeld over het hoofd (zie foto). Deze bamboe sjaal is uniseks en verkrijgbaar in het donkergroen en donkerblauw. 

Gewijzigde openingstijden

De winkel in Apeldoorn is wegens de beurs op vrijdag 18 november vanaf 13.00 uur  en zaterdag 19 november de hele dag gesloten.

Kom je naar de beurs en weet je van tevoren al wat je wil hebben? Laat het ons weten! Dan nemen wij het voor je mee.

Adventkalender

December staat alweer voor de deur en wat is er leuker dan af te tellen tot kerst met deze groene, fairtrade, duurzame adventskalender!
Verras iemand (of jezelf) met de enige adventskalender in Nederland met cadeaus die uitsluitend gemaakt zijn met of van bamboe.
Deze adventskalender bestaat uit 13 verschillende bamboecadeaus, die je om de dag openmaakt (als daar genoeg geduld voor hebt). Daarnaast passen wij elke adventskalender aan jouw maten aan, zodat je passende producten hebt!

Bestel de Van Bamboe Adventkalender nu voor slechts 64,95 euro (in plaats van 143 euro). 

Verkooppunten

Zoals je misschien weet hebben wij een verkooppunt in Ede, waar een beperkt deel van ons assortiment verkrijgbaar is. Het verkooppunt in Muiden is onlangs gestopt, waardoor we ruimte hebben voor nieuwe verkooppunten. Ben jij een duurzame ondernemer en wil je onze producten verkopen? Neem contact met ons op!

Nachtjapon

Door de zijdezachte bamboevezels zit deze dames nachtjapon met korte mouwen écht comfortabel. Doordat bamboe warm aanvoelt in de winter en koel in de zomer, kan deze dames nachtjapon in diverse seizoenen gedragen worden. 

De bamboe nachtjapon vervaardigd van 70 procent bamboe en 30 procent katoen. Tevens is deze verkrijgbaar in de diverse maten en in de kleur grijs gemêleerd. 

Waarom bamboe?

Bamboe is niet alleen zijdezacht, maar door de vezelstructuur ook nog eens heel geschikt voor de gevoelige huid. Bacteriën doen het niet goed in bamboe. Bovendien verdampt transpiratievocht heel snel door de open vezelstructuur. Bamboevezels houden schadelijke UV-stralingen tegen. Bovendien is het lekker warm in de winter, en ademend in de zomer.

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 16 november 2022.