NIEUWSBRIEF #19 Bamboe feestjurk, pyjama met knopen en nog veel meer bamboeproducten

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van 2022. Wat is de tijd snel gegaan! We hebben dit jaar weer veel (nieuwe) klanten mogen verwelkomen in onze winkel, de webshop flink aangevuld met nieuwe artikelen en mensen enthousiast gemaakt over bamboeproducten. 

Met de feestdagen voor de deur hebben wij deze nieuwsbrief weer gevuld met diverse bamboeproducten. Van Bamboe wenst iedereen fijne feestdagen toe en een duurzaam, bamboerijk nieuwjaar!

Overhemden

Wil wil er nou niet goed voor de dag komen tijdens de feestdagen?! Volgens mij iedereen wel. Maar je wilt ook dat wat je draagt comfortabel zit. Wij weten dat bamboe echt comfortabel draagt en hebben dan ook speciaal overhemden laten maken. Dit overhemd (zie afbeelding) is verkrijgbaar in het wit, zwart en donkerblauw. Door de bamboevezels voelt het overhemd zacht en soepel. Dit kledingstuk heeft een herensluiting, maar veel vrouwen zijn er ook erg enthousiast over. Overigens ook met korte mouwen verkrijgbaar!

Gewijzigde openingstijden

Wegens de feestdagen is de winkel in Apeldoorn op zaterdag 24 en 31 december vanaf 15.00 uur gesloten. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Feestjurken

Op zoek naar een chique jurk voor de feestdagen? Deze mouwloze bamboe jurk met zacht kant ziet er niet alleen prachtig uit, de jurk zit ook nog eens erg comfortabel. 

Van Bamboe heeft een divers assortiment aan feestjurken. Deze zijn uiterst geschikt voor verschillende feestelijke doeleinden. Wellicht dat je deze bamboe jurk nu met kerst draagt en volgend jaar tijdens een cocktailparty of receptie. Door de jurk te combineren met een vestje of blazer, zal het niemand opvallen. En geloof het of niet, deze jurk is mooier in het echt dan op de foto! 

VVV Cadeaukaart

Heb je een VVV Cadeaukaart voor de feestdagen gekregen? Van Bamboe is één van de honderden bestedingspunten in Nederland. Zowel in de winkel als webshop is deze cadeaukaart te besteden.
Van kleding tot kantoorartikelen, handdoeken, beddengoed en schoenen; als het van bamboe gemaakt is hebben wij het!

Pyjama met knopen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om met de feestdagen een pyjama-dag te organiseren. Gezellig met het gezin een foute kerstfilm kijken en koekjes bakken. Bij Van Bamboe hebben we pyjama’s voor de hele familie: van kinderen tot volwassenen en senioren. Nieuw zijn de pyjama’s met knopen. Voor mannen is een donkerblauwe pyjama met lange mouwen beschikbaar en voor vrouwen een groene met ¾ mouw en naturelkleurige met lange mouwen (zie foto). Allen voelen zijdezacht en dragen dan ook zeer comfortabel en lekker warm.

Waarom bamboe?

Bamboevezels hebben een aantal andere voordelen. Door de open structuur verdampt transpiratie bijvoorbeeld heel snel, waardoor het textiel veel langer fris blijft. Bovendien neemt bamboe géén geurtjes aan! Je kunt de kleding dan ook meerdere dagen achtereen aan hebben en je hoeft het minder vaak te wassen. Kleding van bamboe is het hele jaar door prettig om te dragen; in de winter is het lekker warm, in de zomer is het heerlijk ademend! 

Handschoenen

Koude handen, eczeem of wondjes ; handschoenen kun je om diverse redenen dragen. Door het hoge percentage bamboe (maar liefst 95 (!) procent) zijn deze handschoenen uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Ze dragen heerlijk licht en soepel, maar zijn toch warm. 

Van Bamboe heeft diverse handschoenen met printjes en effen kleuren. Daarnaast hebben we ook polswarmers (vingerloze handschoenen) in het zwart, blauw, thijm, petrol en bordeaux. 

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 14 december 2022.