NIEUWSBRIEF #10 Ik ga op reis en ik neem mee: bamboe tandenborstel, hamamdoek en nog veel meer bamboeproducten

De zon schijnt en er liggen diverse vrije dagen in het verschiet. Misschien ga je er wel even lekker tussenuit! Maar wat neem je dan mee? Uiteraard ondergoed, sokken en een tandenborstel. Maar wat te denken van een hamamdoek of duster?

Van Bamboe heeft allerlei artikelen die ideaal zijn om mee te nemen tijdens een paar dagen weg. Bijna alles is klein op te vouwen en licht in gewicht. Ze nemen dus weinig ruimte in je koffer of kast in.

Mocht je een vliegreis gaan maken of een lange autorit, dan zijn de compressiekousen van bamboe een aanrader! Waarom? Dat lees je verderop in deze nieuwsbrief!

Duster

Of je nu thuis bent, in een hotel verblijft of op de camping; begin de dag goed in een duster van bamboe! Deze lilakleurige bestaat uit 70 procent bamboe en voelt heerlijk zacht aan. De mouwen en onderkant zijn afgezet met wit zacht kant.
Er is ook een bijpassende pyjama verkrijgbaar. Ongeacht waar je bent of wie je tegenkomt, je komt zo altijd gekleed voor de dag!
De duster is verkrijgbaar in de maten S tot en met XL.

Aangepaste openingstijden

Op donderdag 5 en 26 mei aanstaande is de fysieke winkel in Apeldoorn gesloten. Klik voor de actuele openingstijden hier!

Tandenborstel

Wat mag je absoluut niet vergeten als je even weggaat? Juist ja, een tandenborstel!
De tandenborstels van bamboe zijn in twee varianten verkrijgbaar: medium en soft. De zachte is ook erg geschikt voor mensen met gevoelige tanden en/of tandvlees.
De tandenborstel wordt geleverd inclusief koker. Zo kun je die makkelijk opbergen in je toilettas.

Bestel nu, want je kunt niet weg zonder!

*NIEUW* Verkooppunten

Sinds enige tijd kun je een aantal producten van Van Bamboe ook in Ede en Muiden kopen! Vooralsnog is het een beperkt assortiment, maar neem gerust contact met de verkooppunten op. Klik voor meer informatie hier!

Hamamdoek

Of je nu naar het strand gaat, de sauna of op vakantie, deze bamboe hamamdoek neem je door het lichte gewicht makkelijk mee! De doek valt klein op te vouwen, maar vergis je niet, de hamamdoek is 180 bij 90 centimeter.

Deze doeken zijn vervaardigd uit 80 procent bamboe! Hierdoor voelen ze heerlijk zacht aan. De hamamdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood, oranje, geel, beige, roze en lila.

EXCLUSIEF IN DE WINKEL

Bamboe horloges

In de winkel liggen een aantal prachtige bamboe horloges. Deze worden vanwege hun kwetsbaarheid niet verzonden. Kom daarom vooral langs!

Een bamboe horloge kost 49,95 euro.

Compressie bamboe kniekousen

Compressiekniekousen

Last van zware vermoeide benen, dikke enkels of oedeem na een vliegreis of lange autorit? Compressiekniekousen ondersteunen het tegengaan van deze klachten, evenals spataderen en trombose. Maar dat soort kousen zijn toch voor oudere mensen? Zeker niet! Tegenwoordig dragen steeds meer mensen compressiekniekousen, onder andere tijdens het sporten en werken. Door het het geven van druk stimuleren de compressiekniekousen de doorbloeding van de spieren, worden de spieren sneller voorzien van zuurstof en geven ze extra stabiliteit.

De compressiekniekousen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, turquoise, paars, fuchsia, marine blauw, grijs en wit.

Deze nieuwbrief verscheen op woensdag 27 april 2022.