Verzending

In Apeldoorn worden bestellingen vanaf €25 tijdelijk gratis bezorgd!

Je bestelling zal zo snel mogelijk bij je bezorgd worden door DHL. Bestellingen worden altijd verzonden met track- en tracecode.

Per bestelling betaal je hiervoor € 4,50 of € 5,95. Je betaalt € 5,95 als er bij het artikel staat vermeld dat er hogere verzendkosten worden berekend. Dit geldt voor bepaalde artikelen uit de categorie Bamboe overig als deze alleen worden besteld. Zodra er ook kledingartikelen worden besteld, geldt de lagere verzendklasse. De genoemde prijzen zijn inclusief transactie-, verzend-, administratie- en verpakkingskosten en gelden alleen voor Nederland.

Bij bestellingen vanaf €85 is verzending gratis (€100 in België).

Ik probeer zoveel mogelijk te hergebruiken. Zo verstuur ik in gebruikte (schoenen)dozen als iets niet in een grote envelop past en gebruik ik het gekregen vloeipapier en de plastic zakken waarin de producten werden aangeleverd.

Retourbeleid

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Van Bamboe geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar.
  2. Bij producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. Bij producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. Bij producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. Bij producten die gedragen/gebruikt/gewassen zijn.
 
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.