NIEUWSBRIEF #20 Bamboe baselayer, keukenset en nog veel meer bamboeproducten

Van Bamboe wenst iedereen een gelukkig, gezond, fantastisch en bamboerijk 2023 toe!

Baselayer

Wat staat jou te wachten in het nieuwe jaar? Doe je mee aan een hardloopmarathon?  Ga je (voor het eerst) op wintersport? Of zit je liever thuis met een dekentje op de bank? Wat er ook gebeurt, een bamboe baselayer houd je in de winter heerlijk warm. Het assortiment van Van Bamboe bestaat uit diverse baselayers voor zowel kinderen (zie foto) als volwassenen. Eveneens zijn er bijpassende (sport)leggings. Deze sets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren (waaronder paars, blauw, rood en zwart) met print. 

WINKEL GESLOTEN

De gehele maand februari is de winkel in Apeldoorn gesloten. Ook telefonisch zijn we niet bereikbaar; wél proberen we de mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Kom in januari dus nog even gezellig shoppen!
Bestellingen worden overigens in  februari gewoon afgehandeld en verzonden.

MUTS EN SJAAL

Om tijdens de winterdagen warm te blijven heeft Van Bamboe een divers assortiment aan mutsen en sjaals. Deze zachte beanie (zie foto) bijvoorbeeld is ook heel fijn voor mensen die aan Alopecia areata lijden of een chemokuur/bestraling hebben (gehad). Het leuke is dat de beanie omkeerbaar is. Combineer deze met een mooie donkergroene sjaal van bamboe. Tevens zijn er bamboe mutsen en sjaals in combinatie met merinowol verkrijgbaar. 

WAAROM BAMBOE?

Begin dit jaar met duurzamere keuzes te maken. Bamboe is om verschillende redenen een duurzame optie. Ten eerste is bamboe van nature goed bestand tegen bacteriën, waardoor er geen gevaarlijke bestrijdingsmiddelen zoals bijvoorbeeld pesticiden nodig zijn. Ook is er voor het verbouwen van bamboe geen extra besproeiing nodig. Bamboe groeit gewoon door of er nu veel of weinig regen valt. Een derde voordeel is dat bamboe veel CO2 opneemt; tot wel 30% meer dan andere bomen!

KEUKENSET

Na al die uitgebreide feestmaaltijden is het weer tijd om gezonder te eten. Ben jij degene die verantwoordelijk is voor het avondeten? Dan is deze set wat voor jou! Maar natuurlijk is dit ook leuk om cadeau te doen!

Deze bamboe keukenset is niet alleen leuk om te zien, maar ook erg handig. De set bestaat uit verschillende bamboe spatels en pollepels inclusief houder. Op de website Van Bamboe en in de winkel vind je nog meer keukenartikelen!

VVV CADEAUKAART

Heb je een VVV-Cadeaukaart voor de feestdagen gekregen? Van Bamboe is één van de honderden bestedingspunten in Nederland. Zowel in de winkel als webshop is deze cadeaukaart te besteden.

Van kleding tot kantoorartikelen, handdoeken, beddengoed en schoenen en heel veel meer; als het met bamboe gemaakt is, is de kans groot dat je het bij Van Bamboe aantreft!

KINDERONDERGOED

Niet alleen volwassenen maar ook kinderen zijn dol op bamboe! Zo draagt mijn kleinzoon met liefde deze grijze boxer en hemd/singlet (zie foto). In de winter voelt de bamboestof heerlijk warm aan en in de zomer koel. In de warme maanden trekt hij het hemd daarom aan als tanktop. 

Er zijn diverse hemden, boxers en slips voor jongens en meisje verkrijgbaar. Neem vooral een kijkje op de webshop en/of bezoek de winkel!

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 4 januari 2023.