NIEUWSBRIEF #22 Bamboe poncho’s, coltruien en nog veel meer bamboeproducten

De fysieke winkel was de hele maand februari gesloten, maar nu ben je weer van harte welkom bij Van Bamboe! Sinds donderdag 2 maart is de Apeldoornse winkel weer geopend volgens de reguliere tijden. Deze zijn als volgt:

Donderdag 09:30 tot 17:30 uur
Vrijdag 09:30 tot 17.30 uur
Zaterdag 09.30 tot 16.00 uur

Bamboe poncho

De bamboe poncho’s zijn binnen! Deze zijn speciaal voor Van Bamboe gemaakt en dus nergens anders te koop!

De poncho is heerlijk warm en fijn om als kledingstuk te dragen in de winter met een longsleeve eronder. Of om snel even aan te schieten als je net thuis komt en de verwarming nog niet aanstaat. Je kunt de poncho zelfs als extra warmte laag over je jas dragen. De bamboe poncho’s zijn één maat en verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren! 

Waarom bamboe?

Bamboe is het hele jaar door prettig om te dragen; in de winter is het lekker warm, in de zomer is het heerlijk ademend! Bovendien voelt bamboe heel prettig op de gevoelige huid, ook bij bijvoorbeeld eczeem of psoriasis. Door de open structuur verdampt transpiratie bijvoorbeeld heel snel, waardoor het textiel veel langer fris blijft. Bovendien neemt bamboe géén geurtjes aan! 

Bamboe hoofdband

Van Bamboe had al diverse hoofdbanden (bamboe met merinowol of bamboe met katoen) in het assortiment maar heeft onlangs nog wat extra kleuren toegevoegd aan het assortiment. 

De hoofdbanden voelen superzacht aan en houden de oren en een deel van het hoofd heerlijk warm. De hoofdbanden kunnen door iedereen gedragen worden. Ook ideaal tijdens het wandelen, fietsen of hardlopen. Door de zachte stof is deze ook prettig voor kinderen bij bijvoorbeeld een oorontsteking.

Bamboe shirt

Buiten dermatologen zijn er ook steeds meer oncologen die patiënten wijzen op bamboekleding. Onder andere mensen waarbij borstkanker is geconstateerd en waarbij diverse klieren zijn verwijderd. Zij moeten een aantal weken een steunbeha dragen maar onder deze beha wordt een bamboe t-shirt aangeraden, omdat bamboe zijdezacht aanvoelt. Van Bamboe heeft een groot assortiment t-shirts voor zowel mannen als vrouwen.
Tip: koop t-shirts voor deze toepassing niet te groot anders rimpelt de stof waardoor er drukplekjes kunnen ontstaan.

Bamboe coltrui

Nieuw bij Van Bamboe zijn deze coltruien (zie foto)! Speciaal voor ons zijn deze in de kleuren navy en antraciet gemaakt. De coltrui is gemaakt van een dikkere (sweat)stof en is heerlijk warm. De sweater heeft boordjes (manchetten) aan de mouwen, waardoor het goed afsluit en er geen wind naar binnen slaat bij bijvoorbeeld het lopen of fietsen. De coltruien zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

Nieuwe voorraad

Onlangs stond er weer een grote vrachtwagen bij ons voor de deur. Er werden flink wat dozen geleverd met nieuwe bamboeproducten. 

Wist je dat Van Bamboe zo’n 2500 verschillende bamboeproducten verkoopt? Een deel hiervan vind je op de website, het hele assortiment vind je in de winkel aan de Schubertlaan 22 in Apeldoorn. Kom snel een keer langs in de winkel. De koffie en thee staan klaar!

Bamboe invulboekje

Zoek je een leuk, origineel én duurzaam cadeau voor volwassenen? Bij Van Bamboe zijn er drie soorten invulboekjes verkrijgbaar: een voor trouwgasten, een voor vrienden en familie en een voor ex-collega’s. Leg je herinneringen hierin vast en lees het vooral nog eens terug.

Dit boekje is speciaal voor Van Bamboe ontworpen en gedrukt op 100 procent bamboepapier! Bij het boekje wordt een bamboepen geleverd. 

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 22 maart 2023.