NIEUWSBRIEF #24 Bamboe poloshirt, beddengoed en nog veel meer bamboeproducten

De zomer staat voor de deur. Tijd om de kledingkast weer uit te zoeken. Ben je toe aan nieuwe zomerkleding? Bij Van Bamboe kun je leuk shoppen voor jong en oud. In de webshop vind je een deel van het assortiment; in de fysieke winkel te Apeldoorn (Schubertlaan 22) is het gehele assortiment aanwezig.

Bamboe poloshirt

Wist je dat het poloshirt ruim 100 jaar geleden werd ontworpen door de Franse tenniskampioen René Lacoste? Dit kledingstuk is niet meer weg te denken uit de kledingkast.
Deze prachtige zwarte piqué poloshirt (zie foto) is gemaakt van maar liefst 70 procent bamboe. Dit shirt wordt veel gebruikt tijdens het sporten en als werkkleding, omdat je vrijwel niet transpireert in deze kleding. Mocht dit toch gebeuren dan komen er geen onaangename geurtjes vrij en het shirt plakt niet aan het lichaam.
Het poloshirt is verkrijgbaar in de maten S tot en met XL en in de kleuren zwart en wit.

Nu te koop voor 9,99 euro (i.p.v. 35,95 euro)! Let op: Dit merk krimpt in de was. Rek daarom het shirt uit, als deze nat is. 

Stoelmassage

Altijd al een keer de winkel in Apeldoorn willen bezoeken, dan is zaterdag 27 mei a.s. de perfecte dag! Voor slechts € 10,00 ontvang je 10 minutenlang een stoelmassage door een professional en zorgt Van Bamboe voor een kopje koffie of thee.
De stoelmassage wordt gegeven door Linda van massagepraktijk Gontia uit Enschede. Zij komt hiervoor speciaal naar Apeldoorn. We zien je graag de 27e!

Koop nu een bon voor jezelf of als cadeau en geef een voorkeurstijd aan. Je ontvangt de bevestiging per mail. 

Bamboe klokrok

Een klokrok draag je in tegenstelling tot andere rokken hoger op de taille. De rok sluit mooi aan en loopt wijd uit naar onderen. Je kunt deze rokken bij alle gelegenheden dragen en in alle jaargetijden. Bij Van Bamboe hebben wij klokrokken in diverse kleuren, waaronder bordeaux, forest green, new navy, sangria, petrol, tango red, winterbloom en zwart. Ze zijn geheel fairtrade gemaakt in Europa met 95 procent (!) bamboe. De klokrokken zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XL.

Waarom bamboe?

Bamboevezels zijn zijdezacht, waardoor het dragen van bamboekleding écht comfortabel is. Bovendien voelt bamboe heel prettig op de gevoelige huid, ook bij bijvoorbeeld eczeem of psoriasis. 

Kleding van bamboe is het hele jaar door prettig om te dragen; in de winter is het lekker warm, in de zomer is het heerlijk ademend! Daar komt bij dat de vezels schadelijke Uv-stralingen tegenhouden.

Bamboe beddengoed

Van Bamboe heeft een divers aanbod aan beddengoed: dekbedovertrekken, kussenslopen en (topdek)hoeslakens. Tevens verkopen wij zomer- en winterdekbedden en (ergonomische) kussens.

Het beddengoed is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder groen, taupe en roze. Door de populariteit van bamboe beddengoed proberen we de voorraad steeds bij te vullen. Onlangs is er een nieuwe lading binnengekomen. Nieuw zijn de hoeslakens met de maat 90 bij 210 centimeter. Dit is een mooie aanvulling op het aanbod van diverse maten, die verschillen van 80 bij 200 centimeter tot en met 200 bij 220 centimeter.

Bamboe beddengoed is heerlijk warm. Wist je dat het daardoor ideaal is voor mensen met reuma en andere gewrichtsklachten? 

Bamboe sokken

Het dragen van bamboe sokken kent vele voordelen. Een daarvan is dat bamboesokken vier keer (!) meer vocht opnemen dan katoen. Hierdoor blijven de voeten drogen er is er minder kans op wondjes. Sokken van bamboe gaan daarnaast zweetvoeten en de geur ervan tegen. Ze zijn ideaal voor mensen met een gevoelige huid, waaronder diabetici. 

Van Bamboe heeft een uitgebreid assortiment aan bamboesokken. Denk aan sneaker-, diabetes- en sportsokken. 

Bamboe borrelplank

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij Van Bamboe hebben we diverse borrel- en snijplanken. Nieuw zijn de planken van 40 tot 50 centimeter bij 20 centimeter. De lengte en breedte kunnen afwijken, doordat ze gemaakt worden van restanten bamboeplaatmateriaal. 

De borrelplanken zijn verkrijgbaar met leuke teksten, waaronder:

  • Hapjes en grapjes
  • Ik pleur ff iets op tafel

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 24 mei 2023.