Nieuwsbrief #28 Bamboe rokken, overhemden, broeken en nog veel meer bamboeproducten

September is de maand van de meeste verjaardagen. Daarnaast is het een van de populairste maanden om in te trouwen. Wat voor feestje er ook is, Van Bamboe heeft een uitgebreid assortiment aan feestelijke kleding, die ook nog eens zeer comfortabel draagt. 

Rokken

Koker-, klok- of maxi-rok: rokken komen in allerlei soorten en maten. Een aantal jaar geleden begon Van Bamboe met simpele rechte rokken in een handvol kleuren. Tegenwoordig zijn er allerlei modellen verkrijgbaar in diverse kleuren (zowel effen als met print) en maten. 

Een voorbeeld is deze bamboe kokerrok in het bordeaux met print. Deze is heel chique voor een bruiloft of verjaardag. In de zomer kun je de kokerrok prima dragen met blote benen en in de winter kun je deze combineren met een panty, maillot of legging. Maak jouw outfit compleet met een bamboe tanktop, vest of blouse. 

Internationaal Therapeut

Op zaterdag 18 en zondag 19 november vindt de jaarlijkse Internationaal Therapeut beurs plaats in de Expo te Houten. Hier komen alle aspecten van gezondheid samen. De doelgroep is heel divers: van therapeuten tot (para)medici, opleiders en mensen met oprechte belangstelling voor natuurlijke gezondheid, voeding en lifestyle. 

Wij staan wederom op deze beurs. Hierdoor is de fysieke winkel in Apeldoorn vrijdag 17 november vanaf 13.00 uur en zaterdag 18 november (de hele dag) gesloten.

Overhemden

Het voordeel van bamboestof is dat het koel aanvoelt in de zomer en warm in de winter. Bovendien neemt het geen geurtjes aan. Wat voor weer het ook wordt, een bamboe overhemd draag je met plezier. 

Van Bamboe heeft een divers assortiment aan overhemden met lange en korte mouwen, in effe kleuren en met printjes. Hoewel de meeste overhemden een herensluiting hebben, dragen veel vrouwen deze ook met veel plezier. Ze zijn dus genderneutraal.

Waarom bamboe?

Bamboevezels zijn zijdezacht, waardoor het dragen van bamboekleding écht comfortabel is. Door de open structuur verdampt transpiratie bijvoorbeeld heel snel, waardoor het textiel veel langer fris blijft. Bovendien neemt bamboe géén geurtjes aan! Je kunt de kleding dan ook meerdere dagen achtereen aan hebben en je hoeft het minder vaak te wassen. 

Jurken

Je zult het misschien niet geloven, maar dit mouwloze bamboe jurk met zacht kant in de kleur navy (heel donkerblauw) is in het echt mooier dan op de foto! 
Deze jurk is geschikt voor verschillende feestelijke doeleinden. Zo kan deze gedragen worden door de moeder van de bruid, op een cocktailparty of receptie; je bent altijd gekleed! 

We hebben veel meer jurken hangen in de Van Bamboe winkel aan de Schubertlaan 22 in Apeldoorn. Zowel A-lijn jurken als lange jurken en zelfs bruidsjurken. Kom vooral eens kijken! Je zult versteld staan van het aanbod.

Broeken

Bamboe broeken kun je dragen als zomerbroek, huisbroek, loungebroek, pyjamabroek, maar ook als nette broek voor een feestje of naar je werk. Een groot voordeel is dat ze bijna niet kreukelen.

Er zijn broeken verkrijgbaar in diverse maten en kleuren voor heren, dames en kinderen. Met print, zonder print met zowel smalle pijpen, wijde pijpen of met boordjes onderaan. Kortom te veel om op te noemen en te veel om te laten zien in de webshop.

Invulboekje 

Deze invulboekjes zijn exclusief bij Van Bamboe verkrijgbaar. Als je gaat trouwen, kunnen gasten hiermee een prachtige herinnering maken voor het bruidspaar. In dezelfde serie zijn invulboekjes verkrijgbaar voor herinneringen van je vrienden en/of familie en voor het afscheid van een collega. De invulboekjes zijn het perfecte duurzame cadeau maar bijna te leuk om weg te geven. Koop ze dus ook gerust voor jezelf. Bij het boekje wordt een bamboe pen geleverd.

Deze nieuwsbrief verscheen op vrijdag 29 september 2023.