Nieuwsbrief #30 *Nieuw Nieuw Nieuw* Bamboe pyjama’s, nachthemden en loungesets

Deze nieuwsbrief staat in het teken van pyjama’s. Er zijn namelijk diverse items toegevoegd aan de Van Bamboe collectie! Denk aan pyjama’s met lange mouwen, lange nachthemden en loungesets in diverse kleuren. Bij Van Bamboe ben je aan het goede adres voor nachtgoed voor dames, heren en kinderen. Lees snel verder!

Dames

Vind je deze nieuwe dames pyjama ook zo leuk? De set bestaat uit een broek met zakken en een longsleeve. Beiden zijn afgezet met een sierlijk randje. Doordat de pyjama uit maar liefst 95 (!) procent bamboe bestaat voelt deze zijdezacht en zit deze heerlijk!

De pyjama is beschikbaar in de maten S t/m XXL. Let op: deze vallen ruim.

Deze bamboe pyjama is beschikbaar in de kleuren: antraciet (zie foto), navy en petrol. 

Kinderen

Voor kinderen heeft Van Bamboe diverse leuke pyjama’s, die tevens als (huis)pak gedragen kunnen worden. Deze set (zie foto) bestaat uit een zwarte effen broek en een grijze longsleeve met print. De kinderpyjama is vervaardigd met 70 procent bamboe en 30 procent katoen. Wist je dat kleding van bamboe het hele jaar door prettig is om te dragen? In de winter is het lekker warm en in de zomer heerlijk ademend.

Heren

Van Bamboe heeft nieuwe heren pyjama’s met maar liefst 95 (!) procent bamboe. Deze set bestaat uit een broek met zakken en gulp-opening en een top met lange mouwen en knoopjes.

Bamboevezels hebben een open structuur, waardoor transpiratie bijvoorbeeld heel snel verdampt. Hierdoor blijft het textiel veel langer fris. Bovendien neemt bamboe géén geurtjes aan! 

Deze set is verkrijgbaar in de ruimvallende maten S t/m XXL. Tevens is de pyjama beschikbaar in de kleuren antraciet, zwart, kaki en navy (zie foto).

Waarom bamboe?

Naast dat bamboe ultiem comfort biedt, is dit natuurproduct ook nog eens een duurzame optie. Bamboe is van nature heel erg goed bestand tegen bacteriën, waardoor er geen bestrijdingsmiddelen, zoals pesticiden, nodig zijn. Ook is er voor het verbouwen van bamboe geen extra besproeiing vereist. Bamboe groeit na het kappen weer opnieuw aan. Er hoeven dus geen bossen gekapt te worden om ruimte te creëren voor plantages.

Nachtjapon

Van Bamboe heeft een divers aanbod aan dames nachtjaponnen. Van effen kleuren tot printjes; er zit voor iedere dame wel iets tussen.

Deze prachtige grijze nachtpon (zie foto) heeft lange mouwen en is afgewerkt met een randje zacht kant. Dit zie je bij de mouwen en onderaan de jurk. De nachtjapon is verkrijgbaar in de maten S t/m L.

Loungeset

Deze nieuwe set wordt hoogstwaarschijnlijk een succes bij Van Bamboe. We hebben deze speciaal laten maken met 95 (!) procent bamboe! De set bestaat uit een top met een ronde hals en lange mouwen. Het gerimpelde pasje zorgt ervoor dat de top mooi wijd valt. De broek heeft zakken en een elastieke band. De loungeset is verkrijgbaar in diverse kleuren: paars (zie foto), antraciet, petrol, navy, lichtroze en wijnrood. Beschikbaar in de ruimvallende maten S t/m 3XL. 

Nachthemd

Bamboe voelt heel prettig op de gevoelige huid, ook bij bijvoorbeeld eczeem en psoriasis. Dit nieuwe nachthemd voor heren met lange mouwen is dan ook uitermate geschikt voor mensen met huidproblemen.

Dit item is vervaardigd met 95 (!) procent bamboe en verkrijgbaar in de ruimvallende maten S t/m 3XL. Tevens beschikbaar in de kleuren wijnrood, paars, antraciet, army green en petrol. Uiteraard kunnen deze nachthemden ook door dames worden gedragen maar houdt rekening met herenmaten!

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 15 november 2023.