NIEUWSBRIEF #3 Bamboehandschoenen bij kou & eczeem, rompertjes en nog veel meer bamboeproducten

Van Bamboe wenst iedereen een gelukkig, gezond en bamboerijk 2022 toe!

Fysieke winkel gesloten
Als gevolg van de coronamaatregelen is de winkel in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari 2022 gesloten. Online bestellingen vanaf 25 euro worden in Apeldoorn gratis bezorgd!
Ook is het mogelijk om (op afspraak) bestellingen af te halen in de winkel.

Diverse shirts

Wist je dat Van Bamboe ook zelf (T-)shirts laat maken in een Europese fabriek? Zowel voor dames als heren, met korte, lange en 3/4 mouwen, in diverse kleuren en in de maten XS tot en met 4XL.

Beddengoed

Bamboe draagt bij aan een goede nachtrust, doordat de stof warm aanvoelt in de winter. In de webshop vind je een compleet assortiment: winter-, zomerdekbedden,(top)hoeslakens maar ook dekbedovertrekken en kussenslopen!

Rompertje

Ook voor de allerkleinsten (zelfs voor prematuren) kun je bij Van Bamboe terecht. Er zijn bamboe (overslag)rompertjes met korte en lange mouwen verkrijgbaar in diverse maten, gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen.

Handschoenen

Bamboe is ademend materiaal, waardoor het ideaal is voor handschoenen. Ze worden gebruikt bij eczeem als anti-krabhandschoen, als (onder)handschoen in de winter en als bescherming van het beddengoed na het invetten van de handen. De handschoenen zijn in diverse effen kleuren verkrijgbaar én met printjes in verschillende maten.

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 5 januari 2022.