Nieuwsbrief #31 *Cadeautips* Bamboe legging, beanie en nog veel meer bamboe producten

Sinterklaas is weer in het land, pakjesavond staat voor de deur en het duurt niet lang of het is weer Kerst en Oud en Nieuw. De tijd vliegt voorbij.
In deze drukke periode geven wij graag cadeautips! Kijk voor meer bamboeproducten op de website www.vanbamboe.nl of bezoek voor het hele assortiment onze winkel aan de Schubertlaan 22 in Apeldoorn (gratis parkeren). 

*Nieuw* Legging

Onlangs hebben we nieuwe bamboe leggings toegevoegd aan ons assortiment. Deze dunne bamboe dames leggings zijn vervaardigd met maar liefst 95 (!) procent bamboe. Hierdoor zitten ze heerlijk comfortabel. De leggings kun je op verschillende manieren dragen: tijdens het sporten, onder een jurk of rok en als huisbroek. 

Deze bamboe leggings zijn verkrijgbaar in de ruimvallende maten S t/m 3XL en beschikbaar in de kleuren antraciet, zwart en navy (zie foto).

Shampoobar

Zoek je een leuk cadeau? Wat dacht je van deze shampoobar-set. Deze bestaat uit een rooster van bamboe om een shampoobar op te leggen, een netje om de shampoobar uit te hangen of om mee te nemen en een shampoobar met bamboe. De shampoobar is maar liefst 70! gram  en ruikt heerlijk zonder overheersend te zijn. Deze gaat langer mee dan 3 flessen gewone shampoo. Dat scheelt dus een hoop plastic afval. 

Kniekousen

Last van koude voeten in de winter? Dan zijn deze bamboe kniekousen wat voor jou! Naast dat ze superzacht zijn, nemen de kniekousen wel vier keer (!) meer vocht op dan katoen. Daardoor zijn alle bamboe sokken en kousen ook geschikt voor mensen met diabetes, een gevoelige huid of huidaandoeningen. Deze kniekousen zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, waaronder donkerbruin (zie foto), zwart en grijs. Ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Vanaf maat 35 t/m maat 46.

Waarom bamboe?

Bamboe is een veelzijdig natuurproduct, dat ultiem comfort biedt en daarnaast ook duurzaam en verantwoord is. Wist je dat er meer dan 1500 soorten bamboe zijn? Sommigen daarvan zijn ook eetbaar, maar die soorten worden niet gebruikt om kleding van te maken. 

Er zijn bamboesoorten die bijna 1 meter per dag kunnen groeien en wel 30 meter hoog kunnen worden. Een voordeel van bamboe is dat het na het kappen gewoon weer aangroeit, wat heel goed is voor de bodemerosie.

Beanie

Als je het aan ons vraagt, blijft deze bamboe beanie leuk! We hebben een aantal die omkeerbaar zijn. Deze beanie (zie foto) is aan de ene kant paars en de andere kant oud-roze. Bij Van Bamboe hebben we ook beanies die aan de ene kant grijs zijn en aan de andere kant grijs-gestreept. 

Deze bamboe beanie is heel fijn voor mensen die aan Alopecia areata lijden, een chemokuur hebben ondergaan of bestraald zijn.

Parfumverstuiver

Met deze bamboe parfumverstuiver heb je altijd je eigen parfum bij de hand. Doordat de verstuiver navulbaar is, kun je hem zo vaak vullen als je wilt. 

Door de bamboe huls heeft de parfumverstuiver een luxe uitstraling. Tevens kun je deze parfumverstuiver supermakkelijk meenemen.

Leuk voor jezelf, maar ook zó leuk om cadeau te geven!

Vulpotlood met pen

Dit is niet alleen een geweldig cadeau om te geven, maar ook een fantastisch geschenk voor jezelf!

Deze set bestaat uit een bamboe pen met een vulpotlood, die tezamen worden geleverd in een luxe bamboe opbergdoosje. Je kunt deze set makkelijk meenemen in je (binnen)zak of tas. Zo heb je altijd een pen bij de hand.

Tevens is er een los vulpotlood verkrijgbaar en een vulpen in een bamboe doosje. Maak een cadeau compleet met een bamboe A-4 schrift of notitieboek.

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 29 november 2023.