NIEUWSBRIEF #4 Tissues, maandverband en nog veel meer bamboeproducten

Wat ben ik blij dat de deuren van de winkel in Apeldoorn weer voor je mag openen! Ik verwelkom je graag weer tijdens onze reguliere openingstijden. Net als voorheen blijft het mogelijk om op afspraak te winkelen op maandag, dinsdag en woensdag. Klik hier voor meer informatie. Tot snel?!
Hartelijke groet,
Marga Lamers
Eigenares Van Bamboe

VVV Cadeaukaart bestedingspunt
Wist je dat Van Bamboe één van de honderden bestedingspunten in Nederland is voor de VVV Cadeaukaart? Zowel in de winkel als in de webshop is deze kaart te besteden.

Ondergoed

Tijdelijk in prijs verlaagd: 2-pack bamboeslips voor meisjes. Beschikbaar in diverse kleuren en dessins, waaronder effen wit en roze met roosjes. OP=OP!

Tissues

Verkouden? Voorkom een schrale neus met deze zachte tissues van 100 procent bamboe. Ze zijn 3-laags, ongebleekt en composteerbaar. In een doos zitten 100 stuks.

Longsleeves

Koukleumen opgelet! Deze winter blijf je heerlijk warm met bamboe longsleeves. Combineer dit modieuze shirt met een leuke broek of draag het als thermokleding.

Maandverband

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen gemiddeld 12 euro per maand (omgerekend 144 euro per jaar) besteden aan niet-herbruikbare menstruatieproducten. Dit kun je besparen door te kiezen voor wasbaar maandverband met bamboe. Beter voor je portemonnee en het milieu!
De inlegkruisjes en het maandverband zijn ook bruikbaar bij urineverlies. De producten zijn zuurstofdoorlatend en nemen geen geurtjes aan. Het maandverband is verkrijgbaar in diverse maten, dessins en kleuren en eveneens als proefpakket (zie foto).

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 19 januari 2022.