NIEUWSBRIEF #5 Bamboe schrijfwaren, baselayers en nog veel meer bamboeproducten

Duurzaamheid zit in de bedrijfsfilosofie van Van Bamboe gebakken. Afval scheiden, een bankrekening bij een bank die om de natuur geeft, maar ook het zo efficiënt mogelijk verpakken en verzenden van bestellingen. Voor dat laatste maakt Van Bamboe gebruik van gerecyclede (schoenen)dozen. Heb je dozen over? Breng ze gerust langs! Klik voor de regulier openingstijden van de winkel hier.

Babymuts

Dit bamboemutsje is ideaal voor je pasgeborene! Het is heerlijk zacht, doordat het vervaardigd is van 70 procent bamboe en 30 procent katoen. De mutsjes zijn verkrijgbaar in verschillende designs en maten.

Schrijfwaren

Sinds kort heeft Van Bamboe diverse schrijfwaren, waaronder een vulpen of een set met een bamboe pen en vulpotlood, die geleverd worden in een luxe bamboe opbergdoosje. Een fantastisch geschenk (voor jezelf)!

Behatop

Deze bamboe behatops hebben een (verwijderbare) vulling en zijn vervaardigd van 75 procent bamboe. Ze zijn super zacht en uitstekend geschikt om in te sporten, maar ook voor dames die borstkanker hebben gehad.

Baselayer

Vergeet warme truiendag, trek een baselayer aan! Of je nu op skivakantie gaat, een shirt voor onder je kleding zoekt of gaat sporten, een baselayer is multifunctioneel. Daarnaast is dit shirt vervaardigd van 95 procent (!) bamboe. Verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. Ontdek ook de bijpassende leggings!

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 2 februari 2022.