NIEUWSBRIEF #6 Bamboe hoofdband met merinowol, kussen en nog veel meer bamboeproducten

Op het Schubertplein in Apeldoorn, aan de Schubertlaan 22, is de fysieke winkel van Van Bamboe gevestigd. Naast de items in de webshop vind je hier nog meer exclusieve bamboeproducten. Ben je in de buurt? Loop dan vooral een keer binnen!
Klik hier voor de actuele openingstijden.

Hoofdband met merinowol

Houd je oren en hoofd warm tijdens de winter met deze hoofdband van 60 procent merinowol en 40 procent bamboe. Deze band is superzacht en kan door iedereen gedragen worden. Er zijn diverse kleuren beschikbaar. Denk aan navy, pistache groen en antraciet.

Pleisters

Een kleine snij- of schaafwond? Gebruik een pleister van 100 procent organische bamboevezels! Deze pleisters zijn vrij van irriterende chemicaliën en daarom zeer geschikt voor gevoelige huidtypen. In het doosje van gerecycled karton zitten 25 bamboepleisters.

Broeken

Van Bamboe heeft een ruim assortiment broeken voor dames, heren en kinderen. Door de soepele en zijdezachte bamboe kan men ze als lounge- of yogabroek dragen, maar ook als nette broek naar het werk of een etentje. Ze zijn er in de maten XS tot en met 3XL.

Kussen

In tegenstelling tot veel andere ‘bamboekussens’ heeft dit kussen niet alleen een bamboehoes, maar is het ook gevuld met 100 procent visco-elastisch bamboe carbon memory schuim. Hierdoor vormt het zich perfect naar de contouren van de schouders, nek en het hoofd, waardoor het de bloed- en lymfestromen kan bevorderen en tevens ondersteunt bij een correcte slaaphouding. Deze kussens zijn nergens anders te koop!

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 16 februari 2022.