NIEUWSBRIEF #7 Bamboe sjaals, heren ondergoed en nog veel meer bamboeproducten

De fysieke winkel is weer zonder beperkingen geopend! Je bent van harte welkom aan de Schubertlaan 22 in Apeldoorn. In de winkel zijn veel bamboeproducten, die (nog) niet online staan. De koffie en thee staan voor je klaar!
Klik hier voor de reguliere openingstijden.

Sjaal

Met stormen, zoals Dudley en Eunice, kun je vast wel een warme sjaal gebruiken. Deze is gemaakt van 60 procent merinowol en 40 procent bamboe. De sjaal is circa 186 centimeter lang en 24 centimeter breed. Beschikbaar in diverse kleuren, zoals petrol gemêleerd (zie foto).

Notitieboek

Dit bamboe notitieboek bevat 100 pagina’s gelinieerd gerecycled papier. De harde kaft is gemaakt van bamboe. Het is een fijn notitieboek voor thuis of onderweg en wordt geleverd met pen en elastiek. Leuk om cadeau te doen (aan jezelf)!

(Dames) Vest

Een vest van 95 procent bamboe is ideaal met dit wisselvallige Nederlandse weer! Bamboe voelt namelijk koel in de zomer en warm in de winter. Daarnaast kun je dit vest op diverse manieren dragen: los, laag of hoog geknoopt. Het vest is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Ondergoed heren

Boxershort, slip of een lange onderbroek, Van Bamboe heeft een divers aanbod ondergoed voor mannen en kids. Naast de effen kleuren, waaronder zwart, wit, kaki, donkerblauw en -groen, zijn er ook boxershorts met printjes beschikbaar. Het voordeel van bamboe ondergoed is dat het geen geurtjes aanneemt, antistatisch is (het kleeft dus niet aan de huid), het neemt vier keer meer vocht op dan katoen én het wordt aanbevolen voor mensen met een gevoelige huid! Bekijk het aanbod in de webshop of in de winkel!

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 2 maart 2022.