NIEUWSBRIEF #8 Internationale Dag van de Slaap: Bamboe huispak, beddengoed en nog veel meer bamboeproducten

Op vrijdag 18 maart staat het thema slapen en alles wat daarmee te maken heeft centraal. Waarschijnlijk ken je de adviezen voor een goede nachtrust wel: drink geen cafeïne in de avond, probeer iedere dag rond dezelfde tijd naar bed te gaan en beperk je schermtijd voor het slapengaan.

Maar besteed je ook voldoende aandacht aan datgene waar je in en op slaapt? Denk aan een comfortabele pyjama, een ondersteunend kussen en beddengoed dat geschikt is voor het wisselvallige Nederlandse weer. Dit allemaal (én meer) vind je bij Van Bamboe!

Nachthemd

Door een toenemende vraag naar nachthemden voor heren heeft Van Bamboe deze laten maken in diverse kleuren, waaronder wijnrood (zie foto), army green en donkergrijs. Ze zijn verkrijgbaar in de maten S t/m 3XL. Let op: de hemden vallen ruim!

Huispak

Van Bamboe heeft diverse huispakken voor zowel kinderen als volwassenen. Deze zijn door de bamboestof heel comfortabel om te dragen en ideaal voor een luie (zon)dag! Veel items zijn ook separaat verkrijgbaar.

Ochtendjas

Na een goede nachtrust fleur je gelijk op van deze mooie blauwe ochtendjas. Doordat deze van maar liefst 70 procent bamboe is gemaakt, voelt de ochtendjas super zacht aan.
Wie liever een badjas of kamerjas draagt, kan hiervoor ook terecht bij Van Bamboe!

Beddengoed

Dekbedovertrekken en (topdek)hoeslakens van bamboe zijn heerlijk warm en daardoor ideaal voor mensen met reuma en andere gewrichtsklachten. Klanten geven aan makkelijker op het beddengoed te kunnen draaien, mede doordat de stof niet glibbert.
Nieuw zijn de diverse maten (topdek)hoeslakens: van 80 tot 200 centimeter breed en tot maar liefst 220 centimeter lang.
Naast dekbedovertrekken en (topdek)hoeslakens verkoopt Van Bamboe ook kussenslopen in diverse maten en kleuren. Ook voor kussens, winter-, en zomerdekbedden kun je bij Van Bamboe terecht.

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 16 maart 2022.