NIEUWSBRIEF #9 Bamboe sneakers, luiers en nog veel meer bamboeproducten

Damesjurk

Deze zwart met licht grijze stipjes jurk is vervaardigd van maar liefst 95 procent bamboe! Door de bamboevezels voelt het super zacht aan en is het heerlijk om te dragen. Daarnaast blijft bamboe koel in de zomer en neemt het minder geurtjes aan. De jurk is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

Haaknaalden

Of je nu lekker in de tuin zit of voor de televisie, haken kan overal. Deze set bestaat uit 11 ergonomische bamboehaaknaalden in verschillende diktes variërend van 3.0 tot 10.0 millimeter. Ze voelen licht aan en mogen mee in het vliegtuig!

(Zwem)Luier

Wasbare (zwem)luiers van bamboe! Bamboe neemt 4 (!) keer meer vocht op dan katoen, is ademend en antibacterieel. Hierdoor heeft jouw kindje minder kans op huidproblemen. Bij deze luier heb je geen overbroekje nodig. Verkrijgbaar in verschillende printjes.

Sneakers

Wauw! Deze sneakers zijn gemaakt van 100% bamboe canvas met een natuur rubberen zool. Ze zijn gelijmd met lijm op waterbasis, die geheel vegan is. Bovendien zijn de sneakers geheel Fairtrade gemaakt in Europa. Door de bamboe ademt de schoen en voelt het heel zacht aan je voeten. De sneakers zijn verkrijgbaar in een dames- en herenmodel. De damesmaten variëren van maat 35-42, de heren van maat 40-46. De hiernaast afgebeelde kleuren (mosgroen, flamingo en zwart) zijn maar een greep uit de collectie. De bamboe sneakers zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar.

LET OP Deze sneakers kunnen uitsluitend in de winkel worden gepast en gekocht!

Deze nieuwsbrief verscheen op woensdag 30 maart 2022.